Εικόνα1 Εικόνα2 Εικόνα3 Εικόνα4

Επικοινωνία

Ασφαλιστικό Γραφείο Στάχτιαρη
Σαλάκου 6
Αγρίνιο ΤΚ 30100
Τηλ. 26410-54005
Φαξ 26410-54008
email

Περισσότερες πληροφορίες για την επικοινωνία μαζί μας μπορείτε να βρείτε στην σελίδα Επικοινωνία.

Συνεργασίες

Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες του χώρου, όπως οι AXA, AIG, ERGO, ATE Ασφαλιστική και Όμιλο Νομικής Προστασίας D.A.S.

banner-companies

Στόχος μας είναι να επιλέξουμε το ανταγωνιστικότερο και πιό πλήρες ασφαλιστικό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας. Με τη συνεργασία μας με τους κορυφαίους στον ασφαλιστικό κλάδο μπορούμε και επιτυχγάνουμε τον στόχο μας.

Συνεργασίες

AIG

100x100

H AIG κατέχει σήμερα ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά Γενικών Ασφαλειών. Η ιστορία της εταιρίας στην Ελλάδα ξεκινά το 1935. H AIG αποτελεί ένα διαχρονικά σταθερό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό στην Ελληνική αγορά.

Με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, ισχυρά δίκτυα πωλήσεων και βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον η AIG διακρίνεται για το πλήθος και το εύρος των προϊόντων που προσφέρει, διαμέσου μιας από τις πλέον επιτυχημένες πλατφόρμες επιχειρηματικών και προσωπικών ασφαλειών.

Συμβολίζει ακόμα την αξιόπιστη και ασφαλή πλοήγηση σε ένα κόσμο γεμάτο καθημερινές προκλήσεις, στον οποίο η AIG αποτελεί το σταθερό και φερέγγυο στήριγμα 45.000.000 ασφαλισμένων πελατών.

Ασφαλιστική Εταιρία ERGO

ergo

Η Ασφαλιστική Εταιρία ERGO δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως θυγατρική του δεύτερου μεγαλύτερου Ομίλου στη Γερμανία.

Έχει αναδειχτεί σε μια συνεπή και υπολογίσιμη Ασφαλιστική Δύναμη που εισέρχεται στη "νέα εποχή" με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις του σήμερα και στις ανάγκες του αύριο.

Το σύνθημα της Εταιρίας είναι απλό, άμεσο και χαρακτηριστικό: "Αξιοπιστία, Καινοτομία, Εξυπηρέτηση"

D.A.S. Εταιρία Παροχής Νομικής Προστασίας

100x100

Η D.A.S. Εταιρία Παροχής Νομικής Προστασίας ιδρύθηκε το 1928 και έχει έδρα το Μόναχο της Γερμανίας και από το 1970 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα.

Από το 1994 λειτουργεί με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρίας γενικής Νομικής Προστασίας δημιουργώντας έτσι την D.A.S. Hellas A.E.

Από το 1970 μέχρι και σήμερα αναγνωρίζεται ως η κορυφαία εξειδικευμένη Ασφαλιστική Εταιρία Νομικής Προστασίας.